Privacy statement / Disclaimer

Nieuw adres : Welkomstraat 18 GLV L   2160  Wommelgem

Home pict


Job aanbieding :

Voor ons Brestonica team zijn wij op zoek naar een enthousiaste 2 talige (N/F) collega die ervaring
heeft in de implementatie van oplossingen.

Je voert projecten uit bij de klant op zowel strategisch als operationeel niveau. Je wordt hierbij geconfronteerd met een brede waaier aan technologieën die continu evolueren.
Voor deze uitermate gevarieerde job hebben we onder meer het volgende voor u in petto:

Jouw profiel?

Voor deze rol zoeken we een ervaren consultant met “net dat ietsje meer”. Een doortastende ingesteldheid en een goede algemene kennis van Microsoft gebaseerde oplossingen zijn hierbij een absolute must.  
Als Consultant beschik je ook over de nodige soft skills zoals goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent, flexibel, analytisch inzicht en zin voor creativiteit & innovatie.
Bovendien staat stress in jouw woordenboek onder 'bestendig'.

Neem contact met Walter op 03 366 05 05 of mail walter@fujitron.be

zie ook : https://www.brestonica.be

 

Uw partner voor uw afrekensysteem.

Wij bieden een assortiment kassa’s, POS, kassasystemen en beheersystemen. Ons gamma is  samengesteld uit zelf ontworpen systemen en aangevuld met een selectie van kassa’s waarvoor wij optreden als invoerder of verdeler.


Dankzij voortdurend inspelen op de specifieke wensen van de markt (met onze eigen ontwikkelingsdienst), hebben wij professionele oplossingen verwezenlijkt voor horeca, detailhandels, bioscopen, bedrijfsrestaurants, musea, wegrestaurants, warenhuizen, drankenhallen,  e.a.
Wij zijn benieuwd waarmee we u van dienst zullen kunnen zijn.


Dienst, ervaring en vakmanschap zullen onze troeven zijn bij de voorbereiding, levering en ingebruikname van uw nieuwe kassa. Nadien is het de zorg van onze technische dienst dat u een tevreden klant blijft.